Golftrening på godset mitt i Bærum

Som alle vet, så er jeg en svært intelligent person og flink i den offentlige debatten. Noe jeg savner i Norge er flere private golfbaner. Derfor har jeg den siste tiden finjustert svingen min i hagen på godset mitt i Bærum. I likhet med Cava og Prosecco, så dævver jeg helt av offentlige golfbaner der hvermannsen kommer i turtøy, vernesko av noen ekle golfsko og drasser rundt seg med sine billige og dårlige golfkøller fra XXL – dette burde være strengt forbudt!

Til deg som bruker vernesko på golfbanen, og ikke har noe style/fashion, samt billige/dårlige køller: Ta med deg turtøyet ditt, og lån firmahytten i den vernede bedriften du jobber i (eller er permittert hos)! La oss virkelige golfere være i fred blant andre rike og suksessfulle folk.

Er lei av at bingoverter, snekkere, melkemenn, lærere, ambulansesjåfører, servitører og fabrikkarbeidere prøver seg på golf. Dette er ikke stedet for sosialister og andre parasitter!

Deilige meg med pras i baklomma <3 Hørte jeg en tjener rope at fois grasen er klar?

Borte bra, men hjemmekarantene best?

I dag syns jeg synd på mange nordmenn. Dette fordi de har vært på ferie – gjerne i Nord-Italia og levd over evne. At mange av dem har betalt ferien med kredittkort eller forbrukslån, er en ting. Men at når man kommer hjem, til sin stusselige hverdag, så får man ikke gå ut av hjemmet sitt. Man må i karantene. Dette er karantene i sykt små hus med lav gjennomsnittlig kvadratmeterpris, hvor jeg selv hadde fått helt klaus. Ikke sånne keege hus som i Bærum. Det er litt deilig å ha stor plass å boltre seg på, når man har hjemmekarantene. Og btw: jeg har kjøpt meg jagerflylappen!

Hadde du glemt meg?

Keegere, rikere og mer velutdannet enn noen gang!

Endelig er jeg ferdig med min bachelorgrad på Godseier-linjen på BI. Siden jeg la ned bloggen i 2009, ser jeg meg pent nødt til å ta opp min blogg igjen. Her er grunnene:

  • Miljøpartiet de grønne – dette er jo havarerte SV bare i grønn drakt.
  • EOB – Ex on the beach. Vært med på dette fantastiske programmet. Men ble slått ut i finalen
  • Miljøbevegelsen, klimabrøl og alt dette klovneriet.
  • “Motesykdommer” som selvdiagnostisert glutenallergi, motevegetarianere og andre vegan-fascister
  • Tesla og slippe spleiselaget til Oslo-pakke 3
  • Statens økende sløsing av mine skattepenger.
  • At hvermannsen nå skal ha seg Rolex.
  • Krenkelsesepidemien som nå hersker

Følg med videre på min party-blogg, og sørg for å subscribe og kommentere. Nå skal jeg få AS Norge på rett sjøl igjen, og vise dere enda phetere pixe og deil overklasse-materiale!