Golftrening på godset mitt i Bærum

Som alle vet, så er jeg en svært intelligent person og flink i den offentlige debatten. Noe jeg savner i Norge er flere private golfbaner. Derfor har jeg den siste tiden finjustert svingen min i hagen på godset mitt i Bærum. I likhet med Cava og Prosecco, så dævver jeg helt av offentlige golfbaner der hvermannsen kommer i turtøy, vernesko av noen ekle golfsko og drasser rundt seg med sine billige og dårlige golfkøller fra XXL – dette burde være strengt forbudt!

Til deg som bruker vernesko på golfbanen, og ikke har noe style/fashion, samt billige/dårlige køller: Ta med deg turtøyet ditt, og lån firmahytten i den vernede bedriften du jobber i (eller er permittert hos)! La oss virkelige golfere være i fred blant andre rike og suksessfulle folk.

Er lei av at bingoverter, snekkere, melkemenn, lærere, ambulansesjåfører, servitører og fabrikkarbeidere prøver seg på golf. Dette er ikke stedet for sosialister og andre parasitter!

Deilige meg med pras i baklomma <3 Hørte jeg en tjener rope at fois grasen er klar?

Kommenter her:

%d bloggers like this: