Min Luksuriøse Verden

Jeg heter Ferdinand Nicolay Ferner-Fredriksen, og er født og oppvokst i Bærum. Jeg er 31 år og har hatt en helt vanlig oppvekst i et bra nabolag i Bærum. Hadde tennistrener, golftrener, alpintrener, hestetrener som alle andre. Nå har jeg fått meg en egen manager også. Gikk i Montesorri barnehage, Montesorriskole og -ungdomskole. På videregående måtte jeg bytte fra Montesorri til Aker Brygge Private Gymnasium.
Jeg satset mest på russetiden, for jeg mener det er viktig å leve livet. Gikk to år på Bjørknes privatskole på Frogner hvor jeg tok opp Religion og Samfunnsfag fra videregående. Er nå endelig ferdig med bachelorgrad på Gods-eierlinjen på BI, etter ti år med studier.

Gutta

På tide at jeg introduserer gutta – fremtidens maktelite i Norge. Dette bildet er fra tidligere i vinter, da vi gutta hadde Armani-party i Bærum. Bildet illustrerer godt humør, partystemning, suverenitet, og makt. Alle gutta kjører biler til over 500.000 kr…
Til venstre har vi Carl Fredrik, sønn av en skipsmegler som man ukentlig kan lese om i Dagens Næringsliv. CF har også peil på vin, og kjøper ofte uforskammet dyr vin på auksjoner i utlandet.
Ved siden av han, har vi Gustav. Han er halvt svensk, og faren er i slekt med adelen i Sverige, og har contacts med det svenske kongehuset. Gustav har også Madde på Facebook…CREDZ. Det feteste vi gutta gjør, er når Gustav tar oss med til Stockholm, og vi svir av en gjennomsnittlig industriarbeiders månedslønn hver på en helg…
I midten har vi Christian Wilhelm. Han er mest kjent for på BI at han tar taxi til og fra skolen hver dag. I likhet med meg, går han også på Gods-eierlinjen på BI. Faren har tjent seg sykt rik på aksjer, og sitter i styret i 14 forskjellige børsnoterte selskaper, og sees oftere på TV (Bærumordbok: Flatskjerm) enn hjemme i stuen.
Gladlaksen til høyre for CW, heter Alexander. Han har fått en sweet arv på forskudd av foreldrene, og er i dag profesjonell pokerspiller. Faren hans startet et eget mobilselskap i Canada, men jeg tror han har solgt det selskapet nå. Alexander har også gitt ut en sykt lættis plate med Sony BMG. Sangene var sinnsykt dårlige, og det kostet en formue, men det er nettopp dette som gjør Alex så phet; han kaster sykt mye penger ut av vinduet.
Til høyre for Alexander har vi Giovanni fra Italia. Han traff jeg på en båtmesse i London i 2008, og er en KONGE partyløve. Sønn av en italiensk designer, og faren eier også egen restaurantkjede i Italia og Sveits. Jeg inviterte han på fest med oss gutta en helg, og han stilte sporty opp dagen etter – i farens privatjet!

Fra venstre på bildet: Carl Fredrik, Gustav, Christian Wilhelm, Alexander og Giovanni

Man kan være keeg uten å være soss

Ferdinand Nicolay Ferner-Fredriksen

Mine interesser

Som du kanskje ser, så er jeg fan av å trene. På vårt gods i Bærum Kommune har pappa laget et eget treningsstudio til meg. Der har jeg alt av treningsapparater og treningsutstyr, bare at de er bedre enn de forferdelige offentlige treningsstudioene, og jeg slipper svette treningsapparater som Hvermannsen har trent på. Ikke det at jeg trenger å trene for å få damer; de har alltid kommet av seg selv. Ellers er jeg medlem av og selvfølgelig aksjonær i Bærum Golfklubb. Klubben har en godkjent à la carte-meny i klubbens restaurant og er den eneste golfbane i Norge med slipstvang. Det var det jeg som fikk igjennom på et styremøte i klubben hvor jeg stilte opp istedenfor pappa som var i St.Tropez på 50-årsdag til Ola Mæle (ekstern link).
Oppsummert er mine interesser: Dyre biler, golf, St. Tropez, Nikki Beach, champis, pre-vors – vors – party – nach, damer og selvsagt penger.

Fikk Bentley til min 20-årsdag. Hvordan visste du at det var akkurat sånn jeg ønsket meg, pappa?

Penger

Penger er det som interesserer meg mest. Alle har jo penger liksom, og penger går aldri av mote. Har du ikke så mye penger, så ta opp forbrukslån da vel! Personlig har jeg min egen bank: Pappa! Det er deil med penger man får gratis uten å måtte jobbe for dem. Da kan jeg kjøpe champagne for 13.000 kr på byen, for jeg vet at pappa har tjent inn mer penger enn det allerede før jeg har stått opp om morgenen. Jeg er også opptatt av image. Si meg hvilke klokker du har og jeg kan fortelle deg hva slags person du er. Jeg har en klokke til flere titalls tusen kroner som jeg fikk da jeg ble nitten og et halvt år. For meg symboliserer den makt og vellykkethet- ord som vanlige folk forbinder meg med.

Min familie

Jeg er enebarn. Det er deil, for da blir det ikke noe mas med arveopgjør. For det kommer til å bli et helsikkes stort oppgjør. Jeg vet egentlig ikke hva pappa jobber med, men det er i hvertfall sykt lønnsomt. Mamma er hjemmeværende. Men det betyr ikke at hun ikke driver med noe. På dagtid spiller hun tennis to dager i uken. Hun er også glad i dyr vin og qunst, og hun liker også å dra på premierefester. Vi har mange hester, og hun sitter i styret i Bærum Rideklubb.

NB! Alt innhold på denne nettsiden eies i henhold til Åndsverkloven av rettighetshaver, og kan ikke kopieres og brukes i kommersiell sammenheng uten eksplisitt samtykke med rettighetshaver.


Følg min blogg

Få updates rett til din epost:

Kommenter her:

%d bloggers like this: