Mine gamle blogginnlegg

Jan Thomas’ studio ramponert!

10. januar 2009

Idag skulle jeg ta min ukentlige tur innom Jan Thomas sitt studio i Parkveien, og hva møter jeg? Jo, knuste ruter og en politimann med skjold som ser ut som han skal på en Star Wars-premiere, og ber meg om å “trekke unna”. Vet han ikke hvem pappan min er, tenkte jeg. Sykt kaos. Det var tusenvis av palestinere på Karl Johan som feiret nyttår eller noe. Det er ganske patetisk at de lager så mye bråk i byen i disse dager, bare fordi noen har tegnet Muhammed i en avis! De er også sure på Jan Thomas fordi han har råd til fete klær, og derfor ødela de studioet hans. Derfor tok jeg taxi hjem og erklærte hellig krig – mot dem som ødelegger det jeg tror på: Skjønnhet og mote.

Jeg erklærer jihad mot dårlig klesstil!

Kommenter her:

%d bloggers like this: