Mine gamle blogginnlegg

Høy partyfaktor på Solli Compagniet!

18. juni 2009

Forrige helg tok jeg selvfølgelig turen til Solli Plass. Der er det viktig å vise folk at du har med deg kontanter (i tillegg til bankkort). Venner og bekjente av meg vet at jeg ikke er typen som skryter av de økonomiske privilegier jeg og min familie har arbeidet hardt for gjennom generasjoner. For å lykkes må man være knallhard, men samtidig være ydmyk. Jeg er knallhard mot festarrangører, dørvakter og servitriser, men hvis de leverer så havner det både gule og blå i deres lommer.

Dette skjer selvfølgelig med arrangørene av festene på Solli Compagniet; de gir meg det jeg ønsker, og jeg ga dem det de ville ha- god stemning. Det er helt stappfullt der hver gang, og grunnen er ene og alene at folk vil feste med meg – selveste Ferdinand Nicolay Ferner-Fredriksen fra gjeldsfrie Bærum! Jeg finner selvfølgelig bra partyføre og godt drikke på Solli Compagniet, så her skal jeg selvfølgelig reservere bord flere ganger.

Utover kvelden flokket alle de pene, blonde og rike vestkantjentene rundt bordet vårt, etter at de observerte rullen med sedler som jeg til stadighet viste stolt frem til de som var på utestedet. Det var heller ikke mulig å unngå konvoien av champagne som strømmet til bordet til meg og mine rikmannsvenner. Vi spanderte selvfølgelig på alle de sweete jentene fra Bærum og Holmenkollen, men da det dukket opp arbeiderklasse-Golddiggere fra Askim, tilkalte jeg vaktene. De er så masete ass! Kan de ikke heller holde seg til joggebukserånerne ute på det kjedelige landet? Når jeg er på bin, vil jeg bare være med ekte MENNESKER fra Oslo vest og Bærum.

Uanz, det var en sykt phet kveld, og full partyfaktor hele natten. Hit kommer jeg garantert igjen, pga alle de sweete Bærumsbabesene. Men neste gang skal jeg skaffe meg en phetere dobb. Hva syns folk om at jeg fikser nye hull i ørene på mandag?

Kommenter her:

%d bloggers like this: