Questions

Overklassen.no – Spør om mitt interessante liv

Her kan du stille meg spørsmål om hva du vil. Send spørsmålet til ferdinand@overklassen.no. For å svare på spørsmålet ditt, må jeg vite hvilken kommune du er fra, alder og kjønn. Skriv f.eks. i mailen: “Hilsen Mann 20 fra Bærum”. Merk e-posten (Emne/subject) med “Spørsmål” Jeg publiserer ingen navn. Ting du kan spørre meg om er for eksempel: Penger, Familieformuen, Trening, Sjekking, Klær, Om min hverdag, etc.

Hva mener du om bønder? Hilsen Mann 19, Bærum


Jeg oppfatter bønder i Norge som helt udugelige latsabber. En kreftsvulst i systemet. De er verre enn mennesker som stemmer SV og har underlivssopp, for bønder stemmer nemlig på Senterpartiet. Staten skyter våre skattepenger inn i landbruket for at det skal være bønder i Norge, og dette er det eneste Sp jobber for. Å drive bondegård i Norge er like lønnsomt som å selge juletrær i januar. Å høre ord som ”distriktspolitikk” og ”bønder” gjør meg mer irritert enn å se Rose når hun kaster ”the Heart of the Ocean” uti havet på slutten av Titanic. Du finner det ikke mindre demokratisk enn at en bonde sin stemme skal telle mer enn våre stemmer her i Bærum! Vi er mye bedre mennesker, skaper mer partystemning og tjener masse cash. Selv med subsidier fra staten, så klager jo bøndene! Og jeg misliker sterk mennesker som bare klager. Er det rart at folk fra nordens paradis aka Bærum ikke klarer bønder eller? Hvis jeg hadde vært statsminister, så hadde jeg lagt ned alle bondegårder i Norge og heller lagd flere kjøpesentre. Det hadde vært helt lættis og bra mennesker med mål og mening her i livet ville ha hyllet meg som en helt. Bønder burde altså bare slutte og heller finne på noe som er lønnsomt å gjøre. Vi trenger ikke kornet eller melken deres. Vi spiser heller franske croissants og drikker eksklusiv nypresset appelsinjuice som kommer fra andre siden av jorden!

Pappa har tenkt å kjøpe ny sommerbolig. Er det noen steder du vil anbefale? Hilsen Jente 16, Holmenkollen

Vi fra Bærum og Oslo vest liker å bo nærme hovedstaden, og dra på ferie til Sørlandet om sommeren. Dette tror jeg lokalbefolkningen der nede setter pris på, siden vi gjør Sørlandet LITT phetere, enn de folkene som bor der. Aller best liker jeg å være på Kragerø, eller Keegerø som vi i Bærum kaller det. De aller beste hyttene får man til en god pris dersom man kjøper med boplikt. Vi har boplikt på vår hytte, men pappa driter i det. Hytten ligger helt langs sjøen og har en kingsize brygge hvor vi kan feste til langt på natt. Jeg tror naboene setter pris på å ha folk fra Bærum i nærheten, for det er veldig dødt og stille der uten oss. Ellers kan jeg anbefale Tjøme. Men dere må ha hytte langs sjøen. Jeg gidder ikke å være på hytter uten sjøutsikt.

Vil du at jeg skal fortelle deg om min hverdag i Drammen? Hilsen Mann 24, Drammen

Nei, takk. La meg slippe det. Hva skulle det vært liksom? Hva opplever man i Drammen og som er kult, som jeg ikke kan oppleve i Bærum? Du må skjønne at det ikke er noe interessant for meg å høre om hvordan arbeiderklassen har det. Tror du Tom Cruise og John Travolta hadde syntes det var spennende å se på ”Charterfeber”, eller andre arbeiderklasseprogrammer? Litt det samme føler jeg dersom jeg skal høre om småkarslivet ditt i Drammen.

Hvis du er så rik, hvorfor har du da solbriller fra H&M på dollarseddelen på toppen av siden din? Hilsen Mann 20, Jessheim

Når man er kjendis som meg, ønsker man anonymitet når man går på gaten. Jeg bruker selvfølgelig briller fra H&M fordi de bruker jeg aldri når jeg går på Karl Johan om sommeren. Da har jeg på meg Prada eller Gucci, og da vil jeg helst ikke at folk skal kjenne meg igjen.

Du veit hva alle fedrene til dine venner jobber som, men du veit ikke hva din egen far jobber med. Er ikke det er litt merkelig? Hilsen Jente 16, Holmenkollåsen

Først vil jeg bare si at jeg tror ikke du kommer fra Holmenkollen, som du selv oppgir at du er fra. Ingen jeg kjenner i Holmenkollen sier ”veit”. Det er arbeiderspråk (Drammen, Stovner, Holmlia, Moss). Dessuten er det vanlig at folk i Bærum ikke vet hva pappaene sine driver med. Skal man tjene mye cash som pappa og fedrene til kameratene mine, så må man drive med ting som er avanserte. Dersom det var fritt frem å bli rik, ville jo arbeiderklassen vært rik for lenge siden. Heldigvis er det ikke sånn det fungerer i Norge. Til din informasjon, vet jeg også nå hva pappa driver med. I tillegg til å drive godset vårt, driver han også et investment fund, investerer i government bonds, venture fond, emerging markets, syndikatlån og arbitrasjehandel i nikkel futures. Dette er ting som ikke arbeiderklassen har peiling på, og derfor kan vi drive med dette i fred. Det er ikke rart at barn av arbeiderklassen vet hva fedrene driver med. Det er ikke så veldig vanskelig for arbeiderklassen å forstå at pappa legger asfalt, eller graver et hull i jorda (bønder)… Rik av det blir man heller trolig ikke.

Skjønner at du liker folk som er rike, og folk fra overklassen i Norge. Men hva med folk som jobber seg opp fra arbeidsklassen til overklassen da? Hilsen Jente 13, Larvik

Jeg er ikke tilhenger av at man skal drive å bevege seg opp og ned av klasser. Jeg synes man skal tilhøre den klassen man blir født inn i. Akkurat på dette området har vi mye å lære av India. Det er mest rettferdig, og best for alle. Det verste pappa vet om, er når det dukker opp nyrike folk på rikmannsfestene mamma og pappa er på. De nyrike tar med seg dårlige vaner (og gener) på festene. De prater om arbeiderklasseting, de mangler manerer, og eier ikke klesstil. Summen av det hele gjør totalinntrykket ekstremt harry. Innenfor dramatikken er Jeppe på Bjerget av Ludvig Holberg et godt eksempel på nettopp dette fenomenet. Drar vi en parallell for dette i en moderne kontekst, kan man se på Idar Vollvik. Han kom fra en fiskerfamilie i Trøndelag, og bygget opp Chess Communications som han solgte for 1 mrd kr i 2005. Tre år senere var han blakk igjen. Ikke nok med det: Han heter Harry som mellomnavn også! Dette er et godt eksempel på at arbeiderklassen ikke bør ha muligheten til å komme seg oppover. Jeg sier som pappa pleier å si: ”En gang arbeiderklasse, alltid arbeiderklasse”.

Jeg har bodd mange år i Amerika i en av de rikeste statene, nemlig New Jersey. Hva er ditt synspunkt på Amerika? Hilsen Jente 17, Drøbak

Det som er aller mest deil med å være i USA er at det er så klare forskjeller mellom “The Rich” og “the poor”. For eksempel bor hele arbeiderklassen i USA i Detroit, mens de rike bor på Manhattan eller i L.A. Derfor er det meget behagelig for meg å reise til USA, siden jeg vet hvor jeg finner bra mennesker. I Norge prøver arbeiderklassen å late som de er overklassen. Men det er bare lånte fjær, så jeg håper finanskrisen nå kan sette arbeiderklassen på plass der de hører hjemme – nemlig på “gølvet”.

Hva synes du om nordlendinger og samer? Hva kan du om dem? Hilsen Jente 16, Hammerfest

Hahaha…nordlendinger og samer er jo en og samme ting…Hva jeg synes om samer? Jeg synes det er totalt LÆTTIS at de i 2009 FORTSATT bor i telt midt på vidda og spiser isbjørn. Jeg trodde isbjørner var fredet, men samene gjør sikkert som de vil. Det er alltid klaging fra samene, men de får alt oppi hendene som vi rike har jobbet og betalt skatt for. Det er vi rike som holder samene og nordlendingene i live. I Bærum ler vi av dem…De er sykt dårlig kledd. De går rundt i blå og rød og gule kjoler – ser nesten ut som legomenn. Er det NM i fjoll? Se f.eks. på Nils Arne Eggen som alltid går rundt i Adidas-jakke. Typisk eksempel på nordlendning som ikke har peiling på klær. Nei du, dra tilbake til Kautokeino eller hvor du kommer fra, og ta deg en joikabolle!

Vi er en venninnegjeng som planlegger å ha russebuss. Har du noen forslag til konsept vi kan ha? Hvor stort budsjett bør vi ha? Hilsen Jente 16, Frogner

Det viktigste med russetiden er å ha den dyreste russebussen og det pheteste konseptet. På den måten vinner man kåringer, og det er den enkleste måten man kan ha det gøy på i russetiden. Det er slik man får credz og et bra rykte i Bærum og Oslo vest. Jeg synes det er meningsløst å bruke mindre enn 30.000 kr per person på en buss. Bruker man mindre enn det, vil jeg kalle det en lavbudsjettbuss. Husk at dere er bare russ 1-3 ganger i livet. Dessuten er det viktig å feire 13 års middelmådig skolegang. En annen ting man må huske på når man skal bygge opp en høy kostnadsstruktur på bussen, er at de som har lite penger til buss, ofte krangler om hva man skal bruke pengene på. Det kaller ikke jeg god stemning. Det er mye enklere å bruke nettverket til pappa, og få sponsormidler til bussen. Da trenger man ikke å fokusere på priser, alle på bussen blir glade, og det blir bra samhold og ekte vennskap. Når det gjelder forslag til konsept, så er det så mye å ta av. Hva med Beach Club-tema, hvor man føler at man er på en strandbar inni bussen? Dere kan f.eks. hente sand fra Dubai som dere kan ha på gulvet. Jeg har aldri vært på en beach som har så deil sand som i Dubai. Jeg har også tenkt på temaet “Eksklusivt utested”, hvilket kan bety at man lager en russebuss hvor bare de som står på VIP-listen får lov til å komme inn. Man kan da f.eks. ha med en profesjonell dørvakt som passer på at bare inviterte slipper inn på bussen. Det finnes så mange konsepter dere kan velge mellom. Det er bare din fars formue og nettverk som setter begrensninger. Lykke til med russetiden!

Jeg lurer på om jenter med mer penger enn deg har noe potensiale som kjæreste? Hilsen Jente 16, Bærum

I utgangspunktet høres det ut som en god deal, men her snakker vi om et lite knippe jenter i Norge hvor det er en aktuell problemstilling…hehe. Mamma og pappa forteller meg ofte at jeg må bruke skattelistene aktivt når jeg skal finne meg en partner. Det forstår jeg godt, for det er mange der ute som later som de har cash. Det er ingenting som er så ærlig og krystallklart som en utskrift fra skattelistene. Det er noen jenter som har hatt lyst på meg, men som jeg har måttet avvise pga. at pappaen deres har for lav ligningsformue. Jeg er den første til å be om unnskyldning når de senere viser meg et prospekt av en hytte som familien besitter, med stor terrasse og særdeles god beliggenhet på Tjøme. Ofte har slike hytter betydelig større markedsverdi enn den verdien som man oppgir til ligningsmyndighetene. Derfor er det ofte lurt å se familiens realaktivum i sin helhet før man gir henne endelig avslag – dersom dama har bra potensiale utseendemessig, vel å merke. Men jeg må innrømme at jeg er svak for jenter som har hytter på Sørlandet med gunstig beliggenhet. Jeg er ikke helt fornøyd med den hytten vi har på Kragerø. For det første har den boplikt, og for det andre har vi en nabo der nede som har campingvogn, og trekker således ned verdien på området.

Hvor går grensen mellom Oslo Vest og Øst? Er det farlig å bevege seg over denne grensen? Hilsen Mann 17, Oslo Vest

Meget godt spørsmål! Javisst er det farlig. Jeg låser alltid døren når jeg passerer Ferner-Jacobsen…Har aldri vært i selve Oslo Øst, men har hørt at det er forferdelig der. Knivstikking, narkotika, smuglersprit, voldtekter osv. Men det aller verste er kanskje de lave boligprisene. Jeg fikk bakoversveis da jeg fikk en link fra en kompis om kvadratmeterprisene på Grorud! Verste jeg har sett. Men det aller verste er at jeg ville ikke tatt det om jeg så hadde fått det slengt etter meg. I Oslo Øst er det skittent og rotter overalt, og jeg regner det ikke som en del av Oslo. Det blir nesten som Berlinermuren før 1989. Stort skille mellom øst og vest. Forskjellen er den at folk i øst-Tyskland ikke hadde lov til å flytte til vest, men det kan folk i Oslo Øst hvis de vil i dag, men det har de ikke råd til 🙂 De vil så gjerne flytte fra Oslo Øst til Oslo Vest, men de er stuck i rottereiret. Dessuten hadde de ikke blitt så godt tatt imot om de hadde flyttet hit til Bærum heller…Jeg lurer på hvorfor de liker oss så mye mer enn vi liker dem? Er det fordi vi har bra attitude, og er phete?

Hvorfor finner jeg ikke deg eller faren din på skattelistene? Hilsen Jente 19, Bærum

Mange som stiller meg om det spørsmålet, og det forstår jeg godt. Jeg videresendte spørsmålet til vår advocat. Pappa eier mange selskaper, og det er der vår formue ligger. Når man bor mindre enn 180 dager i Norge i året, som pappa, så slipper man å skatte til Norge. Pappa skryter alltid av at han ikke har betalt skatt til norske myndigheter siden 1977…hehe. De fleste selskapene våre er registrert på Cayman Island, og andre skatteparadiser. Myndighetene i disse landene oppgir ikke inntekt eller formue. Det er nettopp det de lever av, å sikre konfidensialitet for sine innbyggere. Ola Mæle, Arne Blystad og Kjell Inge Røkke er kompiser av pappa som også har gjort tilsvarende. Dersom du er interessert i å lære mer om hvordan man unngår skatt, kan du lese denne eksterne linken. Jeg anbefaler flere å gjøre det samme. Hva er vitsen med å betale skatt? Mye mer deil å bruke pengene på å ha det phett? Arbeiderklassen og de som ikke har råd til dyre advocater, kan betale skatt…hehe. Årsaken til at du ikke finner meg på skattelistene, er fordi jeg aldri har jobbet i en bedrift. Men jeg vurderer å søke på sommerjobb i år, så da kan du søke på meg til neste år.

Hva er godseierlinjen på BI for noe? Hva lærer man der? Hilsen Gutt 16, Ski

Det som er bra med BI, er at det er en skole for overklassen i Norge. Man har såpass høy semesteravgift på BI at man luker ut alle fra Oslo Øst, Drammen, Moss, Hurum, Ski, Drøbak og andre arbeiderklassebygder. Bare se på Mette-Marit: Hun hadde ikke nok studiepoeng for å begynne på BI, men siden hun er en del av overklassen, så kom hun likevel inn. Akkurat sånn skal det være. Godseierlinjen på BI er den som er aller vanskeligst (dyrest) å komme inn på. Man må blant annet ha en far som har en formue på over 50 millioner, og i tillegg eie minst 150 mål med skogeiendom. På godseierlinjen lærer man seg rett og slett hvordan man driver et gods. Man lærer også hvordan man skal knuse kravstore fagforeninger. Der har jeg en stor fordel av at jeg har lært en del triks av pappa. Pappa er nådeløs mot fagforeningene, og fikk til og med Yngve Hågensen til å begynne å gråte en gang. Går du inn på Wikipedia, så kan du lese om en del gamle og brysomme fagforeninger som ikke lenger eksisterer. Både pappa og bestefar har bidratt sterkt til denne bragden. Å drive et gods handler rett og slett om å hugge ned så mange trær som mulig på kortest mulig tid, og å utnytte hver arbeider til det maksimale, og litt til. Alt dette lærer man på BI. Det er ingen tvil om at pengene renner inn når man har tilgang til store ressurser rett utenfor huset. Det er som å trykke sine egne penger! Jo mer man hugger, jo fetere biler kan jeg kjøpe. Jeg skjønner ikke hvorfor flere ikke blir godseiere. Det er sykt lønnsomt! Men det er jo sånn med arbeiderklassen: De kan bare sage – ikke tenke, som oss…

Du sier at du kan si hva slags person man er, utifra hva slags klokke man har. Jeg har en Polar F7-pulsklokke. Hva slags person er jeg da? Hilsen Jente 18, Trondheim

Da tipper jeg du er en spreking. Men ikke like sprek som vår splitter nye Aston Martin som står i dobbeltgarasjen. Det er egentlig ikke sånne jeg klokker jeg tenker på når jeg tenker klokker. Jeg tenker mer på de dyrere variantene av Jaeger-Le-Coultre, Baume & Mercier Omega, Cartier og Rolex. Jo dyrere klokker, jo bedre familie, som igjen fører til bedre oppvekst, og kulere personlighet. Bare se hvor phet jeg har blitt, og hvor mye de digge damene vil ha meg, og de phete dudsene vil prate med meg, uansett hvor i Norge man kommer.

Du skriver på bloggen din at du bare blir venner med folk som har fedre som tjener over 1,5 mill. i året. Moren min tjener 1,5 mill, men ikke pappa. Kan du adde meg på Facebook likevel? Hilsen Gutt 19, Bærum

hahaha…Seriøst? Tjener mammaen din mer enn pappaen din? Det har jeg aldri hørt om før…Er det pappan din som føder hjemme hos dere også, eller? Høres litt whimp ut, og jeg er ikke venner med whimps, så det blir nok et avslag dessverre..

Er du singel? Hilsen Jente 19, Holmenkollåsen

Om jeg er singel eller ikke, kommer an på hvem som spør. Du har i hvertfall riktig adresse, og er således nærmere et konkret svar. Enda mer konkret kan det bli om du sender et bilde av deg selv, i tillegg til en fersk utskrift fra din fars bankkonto. Merk konvolutten “Fra en beundrer”.

Har du noen tips til utdanning? Jeg trenger en jobb som gir meg sykt status. Faren min gikk konk da Glitnir og Kaupthing gikk dunken for litt siden. Dessverre har jeg alltid regnet med å arve nok til å leve fett, så karakterene er ikke så gode… Hilsen Mann 22, Bergen

Utdanning er viktig for menn – ikke like viktig for kvinner. Pappa har bra utdannelse fra USA, men mamma har ikke noe utdannelse, og det funker phett. En feil mange på min alder gjør når de skal velge yrke, er å bli lærer eller sykepleier eller andre lavstatusyrker. Velger man sånne yrker, er man garantert et liv i arbeiderklassen, og det er det ingen som ønsker. Blir man lærer eller sykepleier, kommer man aldri i media, og man har ikke noen viktig jobb. Hvis du virkelig vil bli til noe, bør du velge å bli administrende direktør, godseier, investor, høyesterettsadvocat eller andre phete yrker. Dette er jobber for overklassen, og alle fra arbeiderklassen beundrer mennesker som har sånne jobber. Det er ikke så viktig å få gode karakterer når man har et bra nettverk gjennom pappa. Så mitt tips til deg er å bruke din fars nettverk, og få en phet jobb gjennom det.

Hvordan pleier du å komme deg til St. Tropez? Tar du privatflyet til Nice, og deretter helikoperet til St. Tropez, eller direkte til landingsstripen utenfor feriehuset? Hilsen Gutt 17, Bærum

Mange blitzere, og andre med underlivssopp og klamydia, maser på meg at jeg skal bli mer miljøvennlig. Det har jeg faktisk blitt, og jeg har nå begynt å fly kollektivt (fly man tar med vilt fremmede mennesker på kryss av klasser og inntekt). Jeg pleier å fly kollektivt fra Gardermoen til Nice om sommeren. Pappa sluttet å fly kollektivt da man fjernet gardinene på flyene, som tidligere skilte de ulike klassene fra hverandre på flyet. En gang ble jeg plassert ved siden av en stakkarslig fyr som hadde med sin egen matpakke(!). Da vi var oppe i luften, og jeg skulle til å sende SMS til noen kompiser om status fra livet med arbeiderklassen, begynte han å mase om at mobiltelefon ikke var lov på fly. Jeg spurte han så om han visste hvem faren min var, og da holdt han kjeft resten av flyturen. Heldigvis.

Jeg sliter med image…Pappa tjener rundt 2 mill i året. Hva må jeg gjøre for at folk skal tro jeg er litt mer unik? Hilsen Gutt 16, Bærum

Jeg forstår frusterasjonen din. Hadde pappa bare tjent 2 mill i året, ville jeg vært frustrert. Hvordan skulle jeg fått råd til de deiligste champagnene, hvordan kjøpe de dyreste bilene, alle partyene man går glipp av osv? Det første jeg ville gjort om jeg var deg, er å kjefte på faren din for at han skal tjene mer penger. Fortell han at det er uholdbart, og si til han hva slags konsekvenser det får for deg og ditt private forbruk. Det er ikke gøy å være den eneste gutten i nabolaget som har en far som tjener under 10 mill i året. Kjempegøy å måtte bli igjen hjemme, mens alle gutta drar til Dubai for å feste… Det er jo nesten på grensen til mobbing, og er noe faren din bør ta tak i. Høyere lønn altså.

Hva er ditt syn på aldersforskjeller i et forhold? Hilsen Jente 18, Oslo

Dette spørsmålet måtte jeg videresende til familiens advocat. Jeg og mine foreldre er ikke så veldig opptatt av aldersforskjeller i et forhold. Det som derimot er viktig, er at det ikke er for stor forskjellen mellom vår og hennes families verdier, sier advokaten vår. Blir det for skjevt her, blir det problematisk i med tanke på skilsmisse osv, og man kan risikere at famileformuenreduseres. Dette skjedde forøvrig med min fetter, som arvet titalls millioner kroner. Han satset på “kjærligheten”, og da kona stakk 5 år senere, forsvant halve formuen hans. Konsekvensene av det var at han blant annet måtte senke temperaturen i svømmebassenget fra 32 til 27 grader, og det vil jeg helst unngå.

Hvem er dine forbilder? Hilsen Mann 26, Oslo

Dette spørsmålet måtte jeg videresende til familiens advocat. Jeg og mine foreldre er Jeg synes Jan Thomas og Aune Sand er phete dudes. Men mitt aller største forbilde er han keege fyren jeg ser i mitt eget speilbilde…

Jeg lurer på hvordan jeg skal få de damene som er mest kostbare og deil? Hilsen Gutt 17, Bærum

Du har 3 typer damer:

  1. Damer som er kostbare, og som kommer fra bra familier og adresser.
  2. Damer som tror/later som at de er kostbare.
  3. Jenter fra arbeiderklassen.
    Jeg holder meg unna kategori 2 og 3. De kostbare damene ønsker en mann som har ”romslig” økonomi. Det vil si sånne som meg som har for tykk lommebok til at jeg kan bøye den, når jeg går inn på et utested. Når man sjekker opp kostbare damer, er det alltid viktig å fortelle dem om familieformuen. Aller helst bør man hinte til formuen i samtalen, som f.eks. ”øynene dine glitrer som diamantringen pappa ga til mamma på onsdag”. Eller ”Du lukter bedre enn den flunkende nye Aston Martin vår i garasjen”. På denne måten får man fortalt om seg selv og hvem man er, uten å skryte. Du bør også lese Dagens Næringsliv og følge med på hva faren deres driver med. De enkleste å få av de kostbare damene, er de som vet at faren holder på å gå konkurs. Da kan man for eksempel si: “Hvordan går familiebedriften? Å huff…Hørte du forresten at pappas bedrift ga ut rekordutbytte i år?” Da ser hun på deg som redningen, og hun er din. Man må også huske å spandere masse champis; kjøp gjerne den dyreste de har. Igjen, demonstrér makt. Legger du samtidig igjen pappas Visa-kort i baren, og forteller dem koden, så er de dine for alltid.

Jeg har nettopp fylt 18 år, og syntes det er på tide å komme meg ut på byen og rote. Problemet er at jeg ikke vet om noen utesteder. Hvor bør jeg dra? Hilsen Jente 18, Bærum

Hmmm…Det kommer helt an på hvilken klasse du tilhører. Tilhører du arbeiderklassen vil jeg ikke anbefale å dra på de stedene jeg og gutta drar på, som La Belle Solle eller Barbeint på Solli Plass, eller Cosmo og Stravinsky. Jeg har et bra nettverk i utelivsbransjen, og får høre på mic-en av dørvaktene på utestedene når det kommer jenter fra overklassen eller arbeiderklassen. Vi får dermed rask oversikt over hvilke jenter det er verdt å satse på når man er ute på byen. Det er derfor jenter fra lavere klasser blir oversett når de besøker steder som La Belle Solle. Altså hvis du er fra arbeiderklassen, og vil rote, vil jeg heller anbefale noen av B-utestedene på Grünerløkka.

Hvor handler du mat? Hilsen Mann 23, Oslo

Pappa har ikke handlet mat i en norsk dagligvareforretning siden 1983. De har blitt altfor folkelige sier han. Jeg derimot er mer jordnær, og handler av og til i kjøttdisken på Meny om de har noe deil. Ellers er det kokken som styrer det meste av innkjøp for familien, så jeg vet ikke nøyaktig hvor maten kommer fra.

Jeg synes du har en fet stil. Kan jeg arve klær av deg? Hilsen Gutt 15, Bærum

Jeg er opptatt av at folk ikke skal se meg i samme klær to ganger, og derfor har jeg pleid å kaste klærne etter at jeg har brukt dem. Vi er ikke så veldig populære blant Natur og Ungdom, og i fjor kastet de egg på huset vårt. Derfor har vi i Ferner-Fredriksen nå gått til innkjøp av vaskemaskin for første gang. Vi tok den dyreste vi fant på en nettauksjon, og overraskende nok klarte ingen å by høyere enn pappa:) Ingen av oss visste hvordan man skulle bruke den, så vi sendte butleren vår på et 5-dagerskurs i USA. De hadde ikke det kurset vi trengte i Norge. Nå vasker vi til og med sokkene! I klesskapet mitt henger nå bare siste kolleksjon, og den skal jeg bruke nå fremover, men når vårkolleksjonen kommer ut skal du få adgangstillatelse til å komme inn på vårt gods (bare henvend deg i resepsjonen i 1. etasje), og så skal du få de klærne jeg ikke bruker lenger.

Jeg har problemer med å velge hvem jeg synes er best av Dolce og Gabbana. Hvem er din favoritt? Hilsen Mann 24, Bærum

Hvorfor må du velge? Når man sitter på Bagatelle og er usikker på om man vil ha hummer eller kamskjell, så bestiller man selvfølgelig begge deler? For meg er både Dolce og Gabbana to designere som har bidratt til å fremheve forskjellen mellom arbeiderklassen og overklassen, så begge to har mye credz her i Bærum.

Du skriver på nettsiden din at du har egen manager. Hva bruker du han til egentlig? Hilsen Mann 26, Drammen

najs…drammen faktisk…Vel, manageren koordinerer for det første all kontakt med pressen, kontakten med mitt plateselskap, sponsorer etc., men i det daglige fungerer han også som bindeledd mellom familien og familiens advocat. Alle vennene mine har manager. Jeg forstår ikke hvordan folk klarer seg uten.

NB! Alt innhold på denne nettsiden eies i henhold til Åndsverkloven av rettighetshaver, og kan ikke kopieres og brukes i kommersiell sammenheng uten eksplisitt samtykke med rettighetshaver.


Følg min blogg

Få updates rett til din epost:

Kommenter her:

%d bloggers like this: